BMS Ferrari nummer 1 snelste in eerste sessie - GPC leidt de dans in N-GT

Klik hier om deze foto in een groter formaat te bekijkenDe eerste vrije training was een kolfje naar de hand van de Ferrari 550 Maranello van Matteo Bobbi en Fabrizio Gollin. Beide heren waren de gele Konrad Motorsport Saleen met het startnummer 4 te snel af. Derde snelste deze middag was de BMS Ferrari met het startnummer 2 van Livio en Calderari, de huidige leiders in het kampioenschap. De Vitaphone Racing Saleen kwam niet verder als een vierde plek, met vier tienden voorsprong op de Lamborghini Murciélago van DAMS. De beide AF Corse Maserati MC12”s werden zesde en zevende, met de Graham Nash Motorsport Saleen op de achtste plek.

In N-GT wisselden de GPC Giesse Ferrari 360 Modena en de Freisinger Motorsport Porsche met het nummer 99 constant van leiding. De Ferrari won het duel, met een beste tijd van 1.28.175, voor de neus van de drie Freisinger Porsches.

Opvallende noot: de RML Saleen met het startnummer 7 heeft nog geen tijd neergezet. De wagen werd aan de kant gezet nadat er vuur uitbrak. De wagen raakte echter wel tijdig hersteld voor de tweede sessie.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op vrijdag 17 september 2004 om 22:04


Andere publicaties op Racingworld.be...