Voorlopige pole positie voor Konrad Motorsport

De gele Konrad Motorsport Saleen heeft de voorlopige pole positie op haar naam geschreven. De Saleen met het startnummer 4 was met een 1:23.543 anderhalf tiende van een seconde sneller als de Ferrari 550 Maranello van Cappellari Gollin.

Graham Nash Motorsport bewees dat haar Saleen één van de sterkste wagens van het veld is. Ze miste op een haar na de tweede plaats. Vier duizendsten was voor hun het verschil uit tussen de eerste en de tweede rij. Matteo Bobbi en Gabriele Gardel moesten slechts 20 duizendsten van een seconde toegeven op de Graham Nash Saleen. Andrea Bertolini en Mika Salo waren met hun Maserati MC 12 ook goed bij de les. Ze sloten de top 5 af op 0,185 seconden van de Konrad Motorsport Saleen.

Klik hier om deze foto in een groter formaat te bekijkenIn N-GT waren Maassen en Luhr met hun Freisinger Motorsport Porsche met startnummer 99 de snelste. De Ferrari 360 Modena van GPC Giesse, met onder andere de Belg Vincent Vosse aan het stuur, verweerde zich als een leeuw en wist de tweede plaats te pakken. De kampioenschapsleiders in N-GT, Ortelli en Collard, werden als derde afgevlagd in deze eerste kwalificatiesessie.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op zaterdag 18 september 2004 om 11:55


Andere publicaties op Racingworld.be...