Vergani Racing niet aan start van eerste race

door Mark Reijnders

Ondanks dat Vergani Racing tijdens de laatste test druk aan het testen was met Rodrigo Sperafico en Milka Duno zullen beide coureurs niet aan de start komen voor Vergani tijdens de eerste race op het circuit van Jarama.

Door de recent gewijzigde kalender van de World Series is Milka Duno in de problemen gekomen met haar programma in de Amerikaanse Grand-Am serie. De mooie Milka geeft prioriteit aan haar Amerikaanse race programma waardoor haar deelname voor Vergani aan de World Series in het gedrang komt.

Het luxe probleem van mevrouw Duno, die de mogelijkheid heeft om aan twee kampioenschappen deel te nemen, zo bekend is het hedendaagse probleem van Rodrigo Sperafico. Te weinig budget voor de deelname aan de World Series, het mag een gemis worden genoemd voor de serie dat Rodrigo niet kan deelnemen aan de World Series. Sperafico zette tijdens de laatste testdag op Circuit de Catalunya een derde tijd neer.

Teammanager van Vergani Racing, Francesco Marzi, bevestigd overigens wel de deelname van Vergani Racing aan de World Series Light. In deze klasse zal Vergani met drie rijders aan de start komen, de rijders zijn: Milos Pavlovic, Matteo Pellegrino en Giovanni Tedeschi. Vergani zal proberen om coureurs te vinden voor de overige wedstrijden in de World Series. Vlak voor de start op 30 maart mag dit nieuws een fikse tegenvaller worden genoemd voor de World Series.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Reijnders in World Series op dinsdag 23 maart 2004 om 20:17


Andere publicaties op Racingworld.be...