Fred Bouvy in BTCS in 2005 - strijd op vele andere fronten

Immer optimist: Fred BouvyWe vernamen het gerucht reeds gisteren, maar zopas bevestigde Fred Bouvy aan onze redactie dat hij volgend jaar ook zal aantreden in het BTCS kampioenschap. Bouvy haalt meteen het zware geschut naar boven: "In 2005 zet ik een Ferrari 360 Modena Challenge in voor het BTCS kampioenschap. Charles de Pauw, Alain van de Hove en ikzelf zullen het beestje de sporen geven", aldus de sympathieke Brusselaar.
De organisatoren van de BTCS zullen alvast niet ontevreden zijn met deze aanwinst.

Voor Bouvy wordt 2005 een druk bezet jaar. Want BTCS is maar één onderdeel van zijn raceprogramma. "Ik ga inderdaad drukke tijden tegemoet. Naast de BTCS doe ik tevens het volledige Europese Kampioenschap (F360 Modena Challenge). En natuurlijk staan ook weer de Proximus 24 Uren van Spa op mijn programma. Maar daar houdt het nog niet bij op... want er is ook nog de Mini Challenge en momenteel onderhandel ik om volgend jaar tevens het volledige Belcar kampioenschap te rijden. Met welke wagen ik daar zal aantreden zal de komende weken duidelijk worden."

Het zal puzzelen worden voor Fred Bouvy om al deze kampioenschapskalenders in elkaar te laten vloeien. Zeker nu het concept van de Super Meetings in de lappenmand ligt. Misschien moet hij al eens een wedstrijd laten vallen...

Foto: Isabelle Lacave


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in BTCS op maandag 01 november 2004 om 13:36


Andere publicaties op Racingworld.be...