Bevestigd : Marc Goossens en David Hart bemannen de SRT Corvette in 2005

SRT Corvette C5RIn ons bericht van vandaag, 11u53, maakten we reeds melding dat de kans zeer realistisch was dat de SRT Corvette C5R in 2005 zou bemand worden door Marc Goossens en David Hart. Deze 'kans' is ondertussen een zekerheid geworden, want de SRT teamleiding heeft zopas bevestiging gebracht van de komst van David Hart naar SRT. Marc Goossens en David Hart dus samen op de Corvette C5R volgend seizoen. Vuurwerk verzekerd en meteen is één van de grootste favorieten al gekend.

"De kogel is door de kerk", leidt Patrick Selleslagh de keuze voor de Nederlander David Hart in. "We gaan volgend seizoen met het Nederlandse-Belgische duo Hart-Goossens aan de slag. David biedt ons, gezien zijn jarenlange ervaring in zowel FIA-GT als Belcar, het perfecte antwoord op wat we zochten."

Marc Goossens is opgetogen over zijn nieuwe teammaat: "David bewees met zijn eigen structuur in Belcar en tevens met deelnames aan FIA-GT wedstrijden dat hij uit het goede uithoudingshout gesneden is. We nemen met SRT een zeer verstandige keuze wat echter niet wil zeggen dat het makkelijk is om het verleden los te laten.
Maar goed, we kijken nu naar volgend jaar en het is aan David en mij om van 2005 een sterk jaar te maken. Niet in het minst om de mensen achter het team, zoals Sara Lee en CPL Trans, voor hun hernieuwd vertrouwen te bedanken."

Ook David Hart is blij met de hernieuwde samenwerking met SRT. Na de 24 uren van Zolder het afgelopen seizoen, tekent hij nu bij SRT voor een vol seizoen, met optie op 2006. "De combinatie van Marc Goossens en de SRT Corvette C5-R is simpelweg de beste die er vandaag in België te vinden is. Gezien ik op zoek was naar een team - mijn eigen structuur staat te koop - en ik de kans kreeg om bij SRT aan te treden, heb ik dit aanbod met beide handen aangenomen. We zullen tijdens elke wedstrijd vooraan meestrijden, maar gezien de belangen van onze sponsor Sara Lee, is ook de Belcar titel een belangrijk objectief."

"Naast het Belcar kampioenschap staan ook de Marlboro Masters op het programma en de 24 uren van Spa zouden eventueel ook deel van mijn racejaar kunnen uitmaken", sluit Hart af.

(Foto: RACB)


   



Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar op vrijdag 10 december 2004 om 17:23


Andere publicaties op Racingworld.be...