Kristensen snelste tijdens trainingen - Ickx twee maal traagste ...

Alexandros Margaritis - AMG-Mercedes C-klasseDe voetbalkoorts slaat ook toe in Duitsland. Tijdens de wedstrijd op Brands Hatch zal de AMG-Mercedes C-klasse Alexandros Margaritis getooid zijn met voetballen. Het is trouwens de eerste maal dat het DTM kampioenschap afzakt naar het Britse circuit. Tijdens de eerste vrije training was Pierre Kaffer de snelste man op de piste. Kaffer had slechts 43,623 seconden nodig om een rondje Brand Hatch af te werken. Hiermee was de Duitser één tiende sneller dan Tom Kristensen en Jamie Green.

Het korte circuit zorgt ervoor dat de tijden van de piloten kort bij elkaar liggen. Het verschil tussen de top 15 bedraagt slechts een halve seconde. Vanina Ickx was de enige die meer dan één seconde moest toegeven op de tijd van Pierre Kaffer. Ickx' teamgenoot Jeroen Bleekemolen was slechts zes tienden trager dan Kaffer.

In de tweede training was Tom Kristensen de snelste. De Deen zette een rondetijd van 43,158 op de tabellen. Bernd Schneider moest bijna twee tienden toegeven op de Audi piloot. Ekström, Hakkinen, Frentzen en Alesi maakten de top zes compleet. Jeroen Bleekemolen toonde in de tweede training dat hij uit het goede hout gesneden is. Hij stuurde de twee jaar oude Audi naar de vijftiende tijd, bijna acht tienden sneller dan zijn teamgenote Vanina Ickx. Zij was opnieuw de enige die meer dan een seconde moest toegeven op de snelste rondetijd.

Foto: DTM.de


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in DTM op vrijdag 30 juni 2006 om 17:53


Andere publicaties op Racingworld.be...