Pouchelon kondigt sterke line-up aan voor de Proximus 24 Uren van Spa

Pouchelon Racing met Anthony Reid kondigde tijdens de persconferentie van de officiële testdag van de 24 Uren aan dat het Pouchelon Racing team met een "superteam" zal deelnemen aan de Proximus 24 Uren van Spa. Het team zal bestaan uit toprijders die momenteel het mooie weer maken in het gloednieuwe FIA GT3 kampioenschap:

ANTHONY REID - Neemt deel aan het kampioenschap met de Pouchelon Racing Viper SRT-10, Anthony klom al reeds op het podium en is momenteel vijfde in het kampioenschap. Reed al zes maal de 24 Uren van Le Mans met een derde plaats algemeen in 1990 als beste resultaat.

IAN KHAN - Neemt deel aan het kampioenschap met een Ferrari 430. De 24 Uren van Spa zal de zesentwintigste 24 uurs race worden voor Ian. Hij deelde de Pouchelon Viper met Anthony Reid tijdens de Grand Prix van Pau eerder deze zomer en behaalde twee maal het podium in evenveel races.

PAUL VAN SPLUNTEREN - Paul neemt deel aan het kampioenschap met een Porsche 997 GT3 en is momenteel derde in de Porsche klasse. Van Splunteren heeft tot nu toe zijn snelheid bewezen in de FIA GT3 dit jaar.

MAXIME DUMAREY - De jongste rijder in de FIA GT3, Maxime rijdt met een Porsche 997 GT3. Hij is zeker geen vreemdeling voor 24 Uren-races. Spa wordt dit jaar zijn derde 24 Uren-race. Hij liet een goede indruk na tijdens de testdag in Spa ondanks een oncomfortabele zitpositie in de Viper wegens zijn lengte.

Foto: FIAGT3.com


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Tom Gielen in FIA GT op donderdag 13 juli 2006 om 22:47


Andere publicaties op Racingworld.be...