Nurburgring: Stemmen van de Audi-rijders voor de race

Martin Tomczyk (Audi Sport Team Abt Sportsline): "De Nurburgring lag ons vorig jaar zeer goed, vooral voor mij. Het is een van mijn favouriete circuits, waar ik heel erg naar uitkijk. Ons doel is zeer duidelijk: winnen. De kansen zien er heel goed uit voor Audi."

Mattias Ekström (Audi Sport Team Abt Sportsline): "De races op de Nurburgring zijn altijd zeer interessant. Ik won hier vorig jaar, dus heb ik hier heel goede herinneringen. Deze keer wil ik weer vechten voor de overwinning."

Heinz-Harald Frentzen (Audi Sport Team Abt Sportsline): "Ik kijk uit naar de race op de Nurburgring, vooral voor de geweldige atmosfeer hier. Het is een soort thuiswedstrijd voor mij. Het zal niettemin een nieuwe uitdaging zijn omdat ik voor het eerst op de Nurburgring zal aantreden met de Audi A4."

Tom Kristensen (Audi Sport Team Abt Sportsline): "De Nurburgring is een fantastisch circuit, dat onze A4 ook bevalt. Onze wagen is vooral goed in de Mercedes-Arena... Nu moeten we alleen voor een goede balans en snelheid zorgen dat onze A4 ook had in Oschersleben en Brands Hatch. We weten dat de Norisring een typisch circuit was. We hebben onszelf goed voorbereid, zodat we weer kunnen winnen hier op de Nurburgring."

Christian Abt (Audi Sport Team Phoenix): "Ik kijk uit naar de Nurburgring. Het is een vloeiend circuit dat onze A4 perfect past, zodat we weer competitief zullen zijn."

Pierre Kaffer (Audi Sport Team Phoenix): "De Nurburgring is mijn thuiscircuit. Vele van mijn vrienden & fans komen en houden hun vingers gekruist. Het is een fantastisch gevoel om te kunnen racen voor mijn thuispubliek."

Frank Stippler (Audi Sport Team Rosberg): "De wedstrijd op de Nurburgring is ook een thuiswedstrijd voor mij, wat betekent dat dit een korte trip is. In het verleden verliep het altijd al goed. We zullen zien hoe het er uitziet bij de volgende race. Ik zal de dingen gewoon nemen zoals ze komen."

Timo Scheider (Audi Sport Team Rosberg): "Ik groeide op op zeventig kilometer van de Nurburgring. Door dit hoop ik dat ik wat meer motivatie kan vinden bij mijn vele vrienden en fans die komen van de buurt rond de Nurburgring. In het algemeen ziet het er allemaal positief uit. Voor diegenen onder ons met een oudere auto is het doel om weer punten te scoren."

Vanina Ickx (Futurecom TME): Ik heb al geraced op de Nurburgring, maar enkel op het Grand Prix circuit en niet op de korte omloop. Alhoewel het circuit in het algemeen hetzelfde is. Het circuit heeft een goed ritme, wat hoop ik dat goed is voor ons."

Jeroen Bleekemolen (Futurecom TME): "Het is geweldig om terug te kunnen rijden op een "normaal" circuit na twee korte circuits. Ik ben zeer benieuwd waar we zullen staan op de grid met onze A4 DTM. Ik denk dat we in staat zijn om weer voor een schitterend resultaat te zorgen op de Nurburgring."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Tom Gielen in DTM op woensdag 16 augustus 2006 om 15:30


Andere publicaties op Racingworld.be...