De wegen van Audi en Frentzen scheiden na amper 1 seizoen

Audi Sport en Heinz-Harald Frentzen (39) zullen na amper één seizoen hun eigen weg gaan. De voormalige Formule 1 rijder gaf zondag op na een aanrijding met teamgenoot Matthias Ekström en verklaarde later dat hij nooit de volle medewerking kreeg van Audi Sport Team Abt Sportsline gedurende het seizoen en voelde zich niet geaccepteerd in de Audi Squad.

In een gesprek tussen Audi Motorsport baas Dr. Wolfgang Ullrich, en Heinz-Harald Frentzen op maandag, vonden geen van beide partijen nog redenen om verder te gaan met een succesvolle campagne.

Frentzen tekende kort voor de start van het seizoen 2006 bij Audi en reed tien wedstrijden voor Audi Sport Team Abt Sportsline. Hij finishte derde in de seizoensopener in Hockenheim en ook in Barcelona. Hij eindigde het seizoen op een zevende plaats algemeen met 24 punten.

"Jammer genoeg was Heinz-Harald niet instaat om een DTM race te winnen met Audi" legt Audi Motorsport baas Dr Wolfgang Ullrich uit. "Audi Sport en het race team van Audi Sport Team Abt Sportsline hebben zich volledig geëngageerd om Heinz-Harald in staat teb stellen goede resultaten neer te zetten. Het is een zonde dat deze samenwerking na amper één seizoen ten einde komt."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Tom Gielen in DTM op woensdag 01 november 2006 om 10:42


Andere publicaties op Racingworld.be...