Monza: reacties na de race (deel 2)

Jean-Denis Deletraz - Carsport Holland #5 (derde): "Ik heb genoten van een prachtig gevecht met Michael Bartels. We kennen elkaar al lang, en we hebben elkaar de ruimte gelaten. In het begin van mijn stint heb ik veel tijd verloren met mijn riem. Ik heb zelfs mijn handschoenen moeten uitdoen om het probleem op te lossen. Twee ronden heb ik zonder handschoenen gereden!"

Tom Cloet - SRT #18 (winnaar Citation Cup): "Het ging goed. Het ziet er voor iedereen waarschijnlijk makkelijk uit, maar ik kan jullie verzekeren: dat is het niet! De Ferrari's waren sneller in de kwalificatie, maar in de race konden we de bovenhand nemen. Ik en mijn teamgenoot draaiden dezelfde chrono's. Overigens... iedereen denkt dat die Maserati-boys (Aucott/Macari, nvdr) van JMB traag zijn, maar als ze eenmaal hun ritme vinden zijn ze ook te duchten concurrenten! Ik sta nu mooi aan de leiding van het kampioenschap, maar voor Oschersleben moet ik nog een oplossing vinden. SRT rijdt namelijk in Frankrijk in het FFSA-GT kampioenschap... maar dat komt wel goed."

Jos Menten - All-Inkl.com #8 (tiende): "Ik was tempo aan het opbouwen, maar plots deed zich een probleem voor met de transmissie. Bij het achteruitschakelen werkte de koppeling niet meer, waardoor het moeilijk racen was. Dat was ook de reden van mijn schuiver. De versnellingsbak bleef waarschijnlijk even hangen toen ik over de curbstones donderde. Omdat de auto vast stak in het grind, heeft de schuiver ons een kleine twee minuten gekost. Het heeft weer niet mogen zijn. Zonder het koppelingsprobleem was een zesde of een zevende plaats nog mogelijk geweest, maar de pechduivel heeft dus weer toegeslagen."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op zondag 24 juni 2007 om 17:31


Andere publicaties op Racingworld.be...