Goossens tevreden na shakedown met Corvette GT2

Goossens tevreden na shakedown met Corvette GT2Het Riley-team van Marc Goossens heeft de strijd tegen de klok gewonnen. De Corvette GT2, die ingezet wordt door LG Motorsports, is klaar voor de 12 uur van Sebring. Afgelopen zondag werd er voor het eerst benzine door de leidingen van de Corvette-motor geblazen. Maandag was het tijd voor een shakedown van de wagen. Tijdens de shakedown maakte de bolide een opmerkelijke vooruitgang, en onze landgenoot Marc Goossens was meer dan tevreden na afloop van de test.

Goossens tevreden na shakedown met Corvette GT2"We hebben een geweldige testdag gehad", vertelt onze 'Goose'. "Na lange dagen en weinig slapen hebben de jongens van Riley Technologies opnieuw bewezen dat ze weten hoe ze een racewagen moeten bouwen. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en de wagen voelde meteen goed aan. Natuurlijk kunnen we onze rondetijden nog niet vergelijken met die van onze concurrentie, maar in de tweede training waren we reeds drie seconden sneller. We hebben vanzelfsprekend nog veel werk voor de boeg, maar iedereen is extreem gemotiveerd en ik ben ervan overtuigd dat de wagen tegen het einde van de week nog sterker voor de dag zal komen."

"Hopelijk kunnen mijn teamgenoten en ik het team een beloning geven voor het harde werk, door een sterk resultaat neer te zetten", sluit Goossens af.

Foto's: MG


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in Internationaal op dinsdag 11 maart 2008 om 09:37


Andere publicaties op Racingworld.be...