Entrylist: kleine veranderingen voor de start van de meeting in Dijon

SRO Belgium heeft vandaag de deelnemerslijst voor de tweede meeting van het seizoen openbaar gemaakt. Zo zien we voor de wedstrijden in de mosterdstreek enkele kleine wijzigingen. Bij Belgium Racing keert Laurent Vanmoerke terug. Damien Coens staat voorlopig nog geregistreerd als tweede rijder, ondanks geruchten dat Mollekens hem in Dijon zou vervangen. Ook zien we de Porsche Cup S van Palttala en Kelders in Divisie 1, nadat ze de eerste manches met een 997 Cup van GPR betwistten.

In Divisie 2 blijft alles onveranderd. AD Sport is van de partij met de Lotus, KS Motorsport brengt twee Ginetta's mee, terwijl Accent Racing de Aston Martin Vantage trouw blijft. Powercars, winnaar van de eerste twee races in D2, vervangt Ludovic Sougnez door Robin Maes.

Speedlover verkast naar Divisie 3, waar zij het gezelschap krijgen van het Britse In2Racing en de First Motorsport – beiden met een Porsche 997. De tweede McDonald's auto start niet in Frankrijk. PMB Motorsport had de wagen ook ingeschreven op basis van een race-by-race deelname.

De beide BGTC-wedstrijden worden overigens op zaterdag afwerkt.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in Belgian GT op maandag 05 mei 2008 om 21:45


Andere publicaties op Racingworld.be...