Anthony Kumpen en Mike Hezemans vol vertrouwen richting Silverstone

PK Carsport - Corvette C6.RHet Belgisch-Nederlandse duo Anthony Kumpen-Mike Hezemans heeft hoge verwachtingen. Met PK Carsport dat instaat voor de preparatie van de Corvette C6.R, en Michelin als bandenpartner, hebben Kumpen en Hezemans de juiste middelen in huis om de Maserati MC12 naar de kroon te steken. Kumpen steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken: "We gaan resoluut voor de titel, laat dat duidelijk zijn. We hebben alles in huis om de uitdaging aan te gaan. Het FIA GT kampioenschap is een competitieve omgeving, maar wij hebben de juiste troeven in handen."

Ook Mike Hezemans is die mening toegedaan. De Eindhovenaar houdt diverse records in het FIA GT-kampioenschap, maar een titel ontbreekt nog op zijn palmares: "De wagen is goed, laat daar geen twijfel over bestaan. We hebben vandaag wat banden vergeleken en de Corvette gedraagt zich op elk soort rubber goed. Ik geloof in onze kansen", aldus de 39-jarige Nederlander.

PK Carsport sloot de eerste testdag overigens als tweede af, in het spoor van de DKR Corvette C6.R. Het verschil tussen de beide Amerikaanse bolides bedroeg slechts één tiende!

Foto: Marnik Mouchaers


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op maandag 06 april 2009 om 18:18


Andere publicaties op Racingworld.be...