DKR Engineering werkt rest van het seizoen af met Bernoldi en Streit

DKR Engineering bevestigd 24 uur van SpaDKR Engineering heeft haar deelname aan de 24 uur van Spa bevestigd. Het Luxemburgse team zal haar Corvette C6.R inzetten onder de vlag van Sangari Team Brazil. In het speerpunt van de aanval zien we de Braziliaanse ex-F1-rijder Enrique Bernoldi, die gezelschap krijgt van zijn landgenoot Roberto Streit. Ook de laatste vier wedstrijden van het seizoen zullen Bernoldi en Streit in de kleuren van Sangari Team Brazil uitkomen.

"We hebben een goede line-up", opent Enrique Bernoldi. "Ik ben erg gemotiveerd en ook het team en Roberto zijn er klaar voor. Ik wil zo snel mogelijk achter het stuur van de Corvette kruipen. In het hele pakket is de wagen steeds een belangrijke factor. Het is belangrijk om te weten hoe de wagen aanvoelt, zich gedraagt, en wat je kunt doen om het team vooruit te helpen."

De derde en vierde rijder voor de Total 24 Hours of Spa moeten nog aangeduid worden. Ter voorbereiding van de Ardense etmaalrace zal DKR met Bernoldi en Streit in Val de Vienne gaan testen.

Foto: Marnik Mouchaers


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op vrijdag 26 juni 2009 om 16:01


Andere publicaties op Racingworld.be...