De équipe van 24u.be breidt uit!

Voor de verslaggeving van de 24 Hours of Zolder is de crew van VZW 24u.be op zoek naar een bijkomende gemotiveerde medewerker of medewerkster. Je taak bestaat uit live-verslaggeving en meewerken aan het opstellen van reportages. Ben je eventueel tweetalig Frans of Engels is dat zeker een pluspunt en kan dat een mogelijkheid zijn je takenpakket eventueel nog uit te breiden.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde autsportliefhebber (of liefhebster) die een beetje computergevoel heeft en een minimum kennis heeft van automechaniek. Je bent minimaal 18 jaar en verder ben je beschikbaar vanaf woensdag 19 augustus vanaf de vrije trainingen tot en met het einde van de race op zondag 23 augustus.

Ter plaatse ontvang je een persaccreditatie waardoor je toegang verkrijgt tot ons communicatiecentrum, de algemene persruimte en pitlane. Verder word je tijdens je aanwezigheid voldoende verzorgd met de nodige eet- en drankmogelijkheden. Zaterdag en zondag ben je in principe 24/24 stand-by. Je activiteiten worden wel zodanig ingedeeld dat voldoende rust wordt verzekerd. Desgewenst is slaapgelegenheid beschikbaar zodat je in de vrije periode even kan bijkomen.

Er wordt, binnen de mogelijkheden van de vzw, een beperkte onkostenvergoeding voorzien voor de medewerkers. Alle geïnteresseerden sturen hun aanmelding met een korte motivatie naar patrick@24u.be. Aanmeldingen dienen uiterlijk zondag 16 augustus binnen te zijn.


   



Dit artikel werd gepubliceerd op maandag 10 augustus 2009 om 16:04


Andere publicaties op Racingworld.be...