Koen Wauters en Jeffrey Van Hooydonk klaar met huiswerk

Van eind augustus, meerbepaald van de 24u van Zolder, was het geleden dat Koen Wauters en Jeffrey Van Hooydonk nog eens achter het stuur van de Dodge Viper #4 kropen. Vol goesting gaven ze vandaag de Viper de sporen, de ultieme test als voorbereiding op het slotweekend in het Belgian GT Championship.

Al bij het ochtendgloren vertoefde Jeffrey Van Hooydonk in Zolder. Van Hooydonk blikt tevreden terug. "We hebben vandaag heel hard gewerkt, hebben een andere en bevredigende afstelling gevonden voor de Dodge Viper die zowel goed is voor mijzelf als voor mijn teamgenoot Koen en ik heb zowel op een natte als op een droge piste gereden. Kort samengevat hadden we een perfecte dag vandaag."

"Ik kan me volledig bij Jeffrey aansluiten alleen heb ik niet op een natte baan gereden en dat is jammer want zaterdag verwacht men regen. Misschien moet ik dus op vrijdag opnieuw aan de bak, tenzij het droog blijft want zoals de wagen nu is, is hij perfect. De wagen vraagt een iets agressievere aanpak maar ik heb er een goed gevoel bij en dat uitte zich meteen in de chrono's. De 24u buiten beschouwing gelaten, daar hadden we een andere wagen met een totaal andere afstelling, is de Viper een pak sneller vergeleken met die van de eerste wedstrijd van het kampioenschap in Zolder. Ik heb er een goed gevoel bij, net als Jeff. We zijn klaar met ons huiswerk maar dat is het dan ook. We moeten bij de les blijven, gefocust en niet te enthousiast zijn", waarschuwt Koen Wauters voor overdreven optimisme.

KRK press


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in Belgian GT op donderdag 22 oktober 2009 om 18:57


Andere publicaties op Racingworld.be...