Anthony Kumpen zoekt twee mechaniekers voor WK GT1

Zondag wordt in Zolder de finale van het FIA GT kampioenschap georganiseerd. Anthony Kumpen en Mike Hezemans proberen er de titel te pakken maar nog voor het einde van dit seizoen is Kumpen al bezig met volgend jaar. In 2010 wordt het FIA GT kampioenschap omgevormd tot een heus wereldkampioenschap met wedstrijden in 5 verschillende continenten. Teams moeten volgend jaar ook twee wagens inzetten, het komt er dus op aan om niet alleen middelen maar ook mensen te vinden. En daar heeftAnthony Kumpen iets heel origineels op gevonden.

"We gaan op zoek naar mensen via een talentenjacht. We zijn maar een klein team met amper twee mecaniekers vast in dienst, maar tijdens een race weekend heb je veel meer mensen nodig. Mijn twee vaste mecaniekers worden aangevuld met een tiental vrijwilligers maar als we volgend jaar twee wagens willen inzetten hebben we nog meer volk nodig. Vandaar onze talentenjacht. We zoeken gemotiveerde mensen die niet te beroerd zijn om de handen uit de mouwen te steken. Het is een onbezoldigde job maar alle kosten worden gedekt. Je kan een stukje van de wereld zien en ervaring opdoen. Is dat niet mooi?"

In eerste instantie zullen de "laureaten" hoofdzakelijk assisteren maar naarmate ze ervaring opdoen en afhankelijk van hun capaciteiten zullen ze andere taken krijgen.

Geďnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.groepdelorge.be en dat voor 30 oktober. Op 31 oktober volgt een eerste schifting, de volgende ronde is voorzien voor 7 november. Vijf finalisten gaan naar de finale op 14 november tijdens de 10 u van Zolder. Twee winnaars mogen volgend jaar mee op wereldtournee.

PK press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op vrijdag 23 oktober 2009 om 22:02


Andere publicaties op Racingworld.be...