DB Motorsport breidt uit met 2 nieuwe BMW 320d

Afgelopen jaren was het Nederlandse team DB Motorsport al een aantal wedstrijden actief in de BTCS met de bekende BMW 120d Motorsport auto. Twee maal winst bij de 12 uren was het resultaat. Voor 2010 breidt DB Motorsport uit met 2 nieuwe BMW 320d Motorsport auto's. Een E90 WTCC auto maar met de bekende 2 liter diesel motor uit de 120d. Een ander uiterlijk maar dezelfde onderhuidse techniek, dus weer echt potentiële klassewinnaars.

"Eind december was er de mogelijkheid deze auto's te kopen en dat was een goede kans om het team uit te breiden en een goede basis te leggen voor een heel seizoen deelname BTCS in de T3 klasse. We zijn erg blij met de auto's en gaan voor een topprestatie dit jaar." Aldus teameigenaar Ewoud den Boer. "De auto's ondergaan nog enkele evoluties qua aerodynamica en versnellingsbak en daarnaast hopen we ook de 1-serie weer in te kunnen zetten en zo met een sterke formatie ten strijde te gaan."

De rijdersformatie is nog niet geheel bekend maar daar hoopt DB Motorsport op korte termijn uitsluitsel over te geven. In ieder geval zal Jeroen den Boer samen met Léon Rijnbeek een 320d besturen. Er zijn nog enkele mogelijkheden om met 1 van de 3 zeer snelle en betrouwbare diesels deel te nemen. Geïnteresseerde kunnen eventueel contact opnemen met DB Motorsport.

DB Motorsport press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op dinsdag 16 februari 2010 om 18:38


Andere publicaties op Racingworld.be...