12 Hours of Spa: BRV Promoteam klaar voor dubbel programma

Op 5 juni neemt het BRV Promoteam Racing deel aan de tweede manche van het Belcar kampioenschap in het kader van de 12 uren van Spa. Na twee intensieve trainingen is het team volledig klaar om mooie resultaten te veroveren.

Bruno Vermeeren: "Samen met Wim zal ik de Belcar race betwisten aan het stuur van de Porsche Bi-Turbo. Daarnaast neem ik met Luc Gabriël ook deel aan de BTCS 12 uren van Spa met een Renault Clio."

Wim Meulders: "Nadat we de nodige pech kenden gedurende de eerste race besloot ik de turbo grondig te laten nakijken en te verbeteren. De wagen werd nadien getest zonder enig probleem en mooie tijden als resultaat."

Na de Belcar wedstrijd zal het hoofdprogramma van het weekend plaatsvinden. Bruno zal de start nemen met een Renault Clio samen met Luc Gabriël. Ook hier werd de wagen uitstekend afgesteld om een mooi resultaat te behalen en zal het cruciaal zijn de juiste strategie toe te passen naargelang de wedstrijd vordert.

Luc Gabriël: "De 12 uren volmaken met 2 piloten zal niet eenvoudig zijn maar samen met Bruno heb ik er het volste vertrouwen in om een mooi resultaat te behalen. We zullen alles doen om onze prestatie, een 3de plaats, van vorig seizoen te verbeteren!"

BRV Promoteam press


   



Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar op donderdag 03 juni 2010 om 22:40


Andere publicaties op Racingworld.be...