Verslag donderdagtraining 27 mei

Geen traditionele donderdag training vandaag. Dat wil zeggen geen motoren in de voormiddag en voor de geïnteresseerde autoracers zelfs geen trainingsmogelijkheid in de namiddag.

Het Limburgs asfaltlint was namelijk exclusief afgehuurd door het Duitse “Kaiser Formula Racing Team”. Kaiser is een “werkzeugbau” bedrijf dat o.a. onderdelen vervaardig voor racemotoren en chassis. Op de mooie rode truck staat dan ook “Formula One Race Parts” en “Official Formula One Supplier”. Veel F1 reclame op de flanken van deze truck, maar geen F1 bolide in de buik! Wat er dan wel te voorschijn kwam waren twee tot Ferrari omgetoverde Formule 3000 Lola’s en één Formule 3 (power by Opel) maar eveneens met een Ferrari jasje aan.

Rosco Racing zorgde met een Formule BMW dat er uitgesmeerd over de ganse dag vier wagens op het circuit te zien waren. Vier als we de privé BMW X5 voor enkele verkenning ronden, een zwarte Alfa en dito Ferrari (taxi voor enkele madammen) niet meetellen.

Piloten in deze (Ferrari) bolides, Tomas Kaiser (F3000), Dennis S. Rossing (F3) en uit de USA Walter Rassing (F3000). Achter het stuur van de witte Form BMW zat afwisselend Frank Schmied en een onbekende Rookie.

Bij leven en welzijn, tot volgende week.

Ronald Janssens
www.RJ-online.be


   



Ronald Janssens

Van onze redacteur

Ronald Janssens

Dit artikel werd gepubliceerd in Belcar
op vrijdag 28 mei 2004 om 07:35


Andere publicaties op Racingworld.be...