Racingworld.be zoekt redactionele versterking!

Met het oog op 2011 is VZW 24u.be op zoek naar redacteurs/journalisten voor onder meer Racingworld.be. Om onze plannen voor volgend seizoen waar te maken, zoeken we enthousiaste mensen die zich op regelmatige basis willen inzetten voor verslaggeving van diverse autosportreeksen.

Heb je de leeftijd van 18 jaar (minimale leeftijd om toegang te bekomen tot de pitboxen en pitlane) bereikt, heb je een hart voor autosport en beschik je daarnaast ook over een flinke portie journalistieke feeling? Neem dan zeker contact op!

Wat vragen we?
Een gegarandeerd engagement; wat dus wil zeggen dat we 100% op je rekenen en je alle wedstrijden verslaat van het kampioenschap dat je volgt.
Journalistiek vergt een grote mate aan discipline en zekerheid. Als bezoeker van Racingworld.be wens je op gezette tijden een waarheidsgetrouw artikel te lezen; minstens na elke race en gedurende het ganse seizoen.
Moet je een keertje verstek laten? Dan zoeken we in samenspraak met de hoofdredacteur natuurlijk naar een geschikte oplossing!
Kort gezegd: Je taak omvat de opvolging van één (of meerdere ) kampioenschap(pen) gedurende het gehele seizoen. Je volgt de wedstrijden en brengt tijdens, of kort na de race, een uitgebreid verslag. Natuurlijk krijg je ook de kans om zelf contact te nemen met de piloten en teams om de nodige achtergrondinformatie te verzamelen en hun commentaren te noteren, voor en na de race.

Wat bieden we je? VZW 24u.be zorgt dat je jouw werk in een optimale omgeving kan uitvoeren. In de mate van het mogelijke en indien nuttig, voorzien we een persaccrediatie die je toelaat nieuws vanop de eerste rij te vergaren. Afhankelijk van de serie die je volgt, zorgen we voor eventuele tussenkomst in verplaatsingen naar het buitenland.

Ben je geïnteresseerd? Neem ogenblikkelijk contact op voor een gesprek! Jouw contactpersoon is Patrick Hendrickx, telefonisch te bereiken via +32 478 803 204 of per e-mail naar patrick@24u.be.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Patrick Hendrickx in Internationaal op vrijdag 10 december 2010 om 08:46


Andere publicaties op Racingworld.be...