24 Hours of Spa: Bob Sinclar verzorgt nevenprogramma op zaterdagavond

Met niet minder dan vijftien merken en een startgrid die in de categorieën GT3 en GT4 zonder twijfel voor meer dan zestig wagens zal zorgen, beloven de Total 24 Hours of Spa 2011 (van 27 tot 31 juli) nu al grandioos te worden. Om het feest helemaal compleet te maken hebben de organisatoren ook voor het animatiegedeelte alles uit de kast gehaald. En dat levert ook resultaat op, want op zaterdagavond kan het publiek van de Total 24 Hours of Spa 2011 helemaal uit de bol gaan op de muziek van de meest exclusieve DJ van het moment, niemand minder dan Bob Sinclar!
Niet alleen loopt zijn platenverkoop als een trein en krijgt hij de ene award na de andere overhandigd, Bob Sinclar is ook een hitmachine die met alle grote namen uit de internationale popmuziek heeft samengewerkt, of het nu om Sean Paul of Shaggy gaat. Hij werd – onder andere - bekroond op de NRJ Music Awards 2007 (beste DJ) en de World Music Awards 2006 (beste DJ) en zijn remixalbums gaan altijd voor goud of platina. De agenda van Bob Sinclar is dan ook heel gevuld, met events in Frankrijk, Engeland, Italië, Oost-Europa en de Verenigde Staten… en dan hebben we het nog alleen maar over de volgende twee maanden!

Het publiek van de Total 24 Hours of Spa 2011 krijgt op zaterdagavond dus een wereldster als top of the bill en om niets van het evenement te missen zijn de tickets nu al in voorverkoop, op www.total24hours.com of bij Free Record Shop. Tip voor de fans van Bob Sinclar: wacht niet te lang…

En terwijl sommigen niet weg zullen te branden zijn van hun plaatsje langs het circuit, om het indrukwekkende spektakel van de racebolides gade te slaan, zullen anderen dan weer genieten van de animatie, waarvan enkele toppers nu al vast liggen. Zo zijn de deernes van Temptation Carwash, die vorig jaar een stomend succes hadden, er ook deze keer weer bij. Voor de jongsten is de Kids Village een niet te missen stop, net zoals de kermis of de merchandisingstandjes.

Kortom, eind juli zal het circuit van Spa-Francorchamps ter gelegenheid van de Total 24 Hours of Spa 2011 meer dan ooit The Place to Be zijn. Met zo een argumenten zou er niet alleen qua wagens aan de start records kunnen worden gebroken. De Ardense etmaalrace is zo immers niet alleen één van de belangrijkste uithoudingsraces op de internationale kalender, maar is ook en vooral een niet te missen populair evenement geworden. See you in Spa!

Total 24 Hours of Spa press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op zondag 03 april 2011 om 02:02


Andere publicaties op Racingworld.be...