Uitzendschema EXQI Sport 21 augustus: een weekend vol autosport!

Sportliefhebbers kunnen op zondag 21 augustus weer volop genieten als ze afstemmen op EXQI SPORT.
FIA GT3 Bratislava: Het Europees kampioenschap GT3 kent stilaan z’n ontknoping. Na Portugal, Groot-Brittannië, Spanje en Frankrijk slaan de teams dit weekend hun tenten op in Slovakije. Zorgt de voorlaatste meeting van het seizoen al voor een beslissing of wachten ze ermee tot in Zandvoort? Trekken onze landgenoten Enzo Ide en Greg Franchi opnieuw aan het langste eind en wat doet Jan Heylen in de Porsche van Prospeed? Gert Vermersch en Joost Custers zorgen voor deskundig commentaar bij beide wedstrijden op de Slovakia Ring.
 
MX1 GP Groot-Brittannië: Nu Clement Desalle niet meer in actie zal komen dit seizoen ligt de weg naar de wereldtitel helemaal open voor Antonio Cairoli. Of kunnen Steven Frossard, Evgeny Bobryshev of ervaren rot Max Nagl alsnog een rol van betekenis spelen?
 
WRC Duitsland: Asfalt... De WRC-jongens hebben het lang niet meer gezien, maar in Duitsland krijgen ze enkele honderden kilometers voor de wielen geschoven. Na winst in Finland lijkt Sebastien Loeb alweer stilaan op weg naar een titel. De zevenvoudige wereldkampioen verloor nog nooit in Duitsland en boekte er ondertussen al acht overwinningen. Slagen Ogier, Hirvonen, Latvala, Solberg en de anderen om de Fransman wat in de weg te leggen of gaat Loeb door op z’n elan?
 
Optima Open: Björn Borg, Carlos Moya, Mats Wilander, Guy Forget, Henri Leconte en Richard Krajicek. De tenoren van vroeger kruisen opnieuw de degens op de tweede editie van de Optima Open op de terreinen van de mondaine Royal Zoute Tennis Club. ’t Wordt ongetwijfeld een sprankelende cocktail van dropshots, slices, back- en forehands.
 
zondag 21 augustus:          9u.55          FIA GT3 Bratislava
                                        14u.00          MX1 GP Groot-Brittannië (race 1)
                                        15u.00          WRC Duitsland
                                        17u.00          MX1 GP Groot-Brittannië (race 2)
                                        20u.30          Optima Open

EXQI Sport press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op donderdag 18 augustus 2011 om 11:24


Andere publicaties op Racingworld.be...