Magny-Cours: JRM Nissan en Rhino's Leipert Motorsport maken rijders bekend

JRM - Nissan GT-R GT3JRM - Nissan GT-R GT3
Niet drie, maar slechts twee rijders bemannen dit weekend op Magny-Cours de nieuwe Nissan GT-R GT3, het zijn Richard Westbrook en David Brabham. Rhino's Leipert Motorsport zet slechts één Gallardo in voor drie Portugese rijders, maar schrijft voor de laatste manche een tweede stier in voor een volledig Argentijnse trio.
JRM laat dit weekend de Nissan GT-R GT3 debuteren in de Blancpain Endurance Series. JRM ontwikkelde met de steun van Nismo de wagen en voorziet om de bolide nog enkele malen in te zetten dit jaar. Mogelijk zien we de Japanner terug in het British GT of de GT Open, alvorens de wagen officieel wordt voorgesteld in oktober. Verwachtte men dat de Nissan deze zaterdag zou bestuurd worden door het trio Westbrook/Krumm/Catsburg, de Nederlander testte de wagen nog deze week, dan wordt het uiteindelijk een duo. Richard Westbrook is inderdaad van de partij, maar de tweede rijder is David Brabham. Nissan zet dus van ieder van haar beide GT1 teams, JRM en Sumo Power, één rijder in.

Rhino's Leipert Motorsport is in Magny-Cours aanwezig met één Lamborghini Gallardo LP600 voor de Portugese rijders Duarte Felix da Costa, Ricardo Bravo en Lourenco Beirao da Veiga. Bij de volgende en laatste manche in Silverstone komt daar nog één wagen bij. Deze zal ingezet worden voor een volledig Argentijnse bemanning bestaande uit Jose Manuel Balbiani, Alejandro Chahwan en Sebastian Martinez.

Foto: JRM/Nismo


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in BES op donderdag 25 augustus 2011 om 20:00


Andere publicaties op Racingworld.be...