SOT: Eerste grote generale repetitie op Circuit Mettet

Op zaterdag 10 en zondag 11 maart gaat het autosportseizoen 2012 eindelijk van start. Op het programma het Press- & testweekend waar naast de proto’s uit de Special Open Trophy ook de BGDC en een grote delegatie van de Historics aanwezig zullen zijn.
In sessies van 30 minuten zullen op zaterdag de historics en proto’s elkaar afwisselen. Niet minder dan 60 historische wagens zullen het circuit van Mettet innemen wat altijd zorgt voor spektakel. Ook de proto’s uit de Special Open Trophy doen hun eerste rondjes in 2012. Enkele nieuwe teams komen hun bolides testen en geven nieuwe piloten de kans hun eerste circuitervaringen op te doen.

“We zitten niet vol maar met 100 wagens het weekend door mogen we niet klagen. Zaterdag zijn er nog enkele sessies voor GT- & Toerismewagens voorzien, op zondag komen de teams uit de BGDC afgezakt naar Mettet. Guy Fastres komt met zijn spectaculaire Legends ook enkele sessies afwerken”, aldus Dries Heyman, organisator van het weekend.

Tijdens het Press- & Testweekend zullen de mensen van SpeedactionTV het beeldmateriaal verzorgen welke dan op de website www.bsot.be zal uitgezonden worden.

Het Press- & Testweekend is toegankelijk voor alle racewagens en inschrijven kan nog bij BRI via belgianraceinvest@telenet.be of 0479/85.28.22

Allen welkom op Mettet voor de eerste generale repetitie.

Inkom: € 5
Parking: € 5  

SOT press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op dinsdag 06 maart 2012 om 08:33


Andere publicaties op Racingworld.be...