SOT: Organisatie schrapt inschrijfgeld voor eerste endurance wedstrijd op Zolder

U leest het goed! Met deze nooit eerder vertoonde stunt op circuit nodigen BRI en hun hoofdsponsor Namgrass.be jullie allen uit om 100% GRATIS deel te nemen aan ROUND 1 ENDURANCE van de Special Open Trophy 2012 op 29 april op het Circuit van Zolder.
Stefaan Rossel, marketing director Namgrass.be: “Vorige week werden we hoofdsponsor van de Special Open Trophy en het leek ons nu al het ideale moment om uit te pakken met een ware stunt zo net voor de zomer. De SOT verdient een extra duwtje in de rug en omdat het gras bij ons altijd groener blijft nodigen we iedereen uit om gratis deel te nemen aan de NAMGRASS GOLDEN RACE. Op deze manier leggen we de drempel voor de teams nog iets lager en willen we veel wagens aan de start krijgen. Het evenement op zich is ook gratis dus iedereen zal ook onze Westfield in grasoutfit kunnen komen bewonderen”
 
“Inderdaad het mooiste geschenk wat we konden bedenken na onze toch wel gemiste start op Spa” gaat Dries Heyman, promotor van de SOT verder. Nu kunnen we echt binnen- en buitenlandse piloten en teams uitnodigen om eens kennis te komen maken met ons kampioenschap. Ook diegene die normaal enkel de sprints rijden kunnen een beetje komen spelen. Door de inschrijvingsgelden weg te halen verlaag je de drempel enorm voor de kleinere teams en daar was het ons nu net om te doen. We weten dat iedereen reeds binnen een kampioenschap actief is en iedereen een strakke kalender heeft maar zeg nu zelf, gratis is gratis en hierdoor kan je toch wel zeer goedkoop een endurance wedstrijd rijden op Zolder. De wagens met de kleinere benzinetanks gaan wat meer in de pitstraat staan maar bon, het is de fun die telt en de uitslag is bijzaak” Een geschenk van € 1.454 per wagen!
 


SOT press


   Dit artikel werd gepubliceerd op donderdag 19 april 2012 om 21:39


Andere publicaties op Racingworld.be...