Samenwerking tussen Racingworld.be en Autosport.be

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar willen we u vooreerst een voorspoedig en gezond 2013 wensen. 2013 zal wel een jaar worden waarin er voor deze website heel wat verandert. Twee van de meest gelezen Belgische autosportwebsites, Racingworld.be en Autosport.be, slaan namelijk de handen in elkaar en zullen vanaf heden samen naar buiten komen onder de naam Autosport.be. De samenwerking is voor beide partijen een niet meer dan logische evolutie, daar ze momenteel elk hun specialisatie hebben en elkaar op dat vlak ideaal aanvullen. Door het samenbrengen van alle elementen menen wij onze lezers een interessante, maar vooral completere mix te kunnen aanbieden van autosportnieuws.
Het resultaat van de integratie is een nagelnieuwe Autosport.be, welke het bestaande aanbod aan informatie op beide websites consolideert en op een frisse, aangename manier presenteert. Samen sterk is het motto en met meer medewerkers die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen discipline moeten we in staat zijn de druk van onze turbo aan te zwengelen en u zodoende een nog beter online autosport magazine te bieden. Via onze nieuwe website willen we dichter bij onze lezers staan, vandaar dat we ook onze social media kanalen als Twitter en Facebook nogmaals in de verf willen zetten. Kortom, we willen u, onze trouwe lezer, gerust stellen dat Autosport.be het goede adres is om de meest up-to-date informatie omtrent Belgisch en internationaal autosportnieuws op Circuit, in de Rally en Rallycross te vernemen. Daarnaast zullen we vanzelfsprekend occasioneel extra duiding brengen in diepte-artikels en eveneens belangrijk ander Belgisch en regionaal autosportnieuws in de kijker plaatsen, denken we maar aan karting of algemeen nieuws uit de automobielsector.
 
We hopen vrij vlug op kruissnelheid te komen en kijken samen met jullie reikhalzend uit naar komend seizoen. Graag verwijzen we jullie door naar onze contactgegevens voor al wie nog verdere vragen of opmerkingen heeft.
 
Met sportieve groeten,
De Racingworld.be-redactie


   Dit artikel werd gepubliceerd op dinsdag 01 januari 2013 om 00:00


Andere publicaties op Racingworld.be...