DJ Bob Sinclar komt naar DTM in Zolder

Het hele weekend baadt het Circuit in een 'funfastic' DTM-sfeer. DTM is zoveel meer dan enkel racen. De sfeer en beleving tijdens de DTM-days is eens zo belangrijk. In de Fan Village kunnen fans loungen en ontspannen tussen de races, op het showpodium wordt gezorgd voor animatie, de piloten geven signeersessies en op zaterdag zakt niemand minder dan Bob Sinclar himself af naar Zolder. Sinclar zal ons die avond trakteren op stevige dansbeats.
The boys are back in town

Het weekend van 17-19 mei staat al met stip aangeduid in de agenda’s van menig motorsportliefhebbers want DTM komt terug naar Circuit Zolder. The boys are back in town en Limburg is er nu helemaal klaar voor. DTM is dé belangrijkste Europese racecompetitie en zorgt ervoor dat Zolder weer op de wereld racekaart staat. Naar schatting 70.000 fans uit binnen- en buitenland zullen naar het Circuit afzakken om teams in Audi, BMW en Aston Martin te zien strijden. Dit wordt het grootste sportevent in 2019.

Everybody dance now op zaterdagavond

De Franse DJ en producer Bob Sinclar is gekend door zijn nummers  “Love Generation”, “World, Hold On (Children of the Sky)” en “Rock This Party (Everybody Dance Now)”, songs die allemaal hoog gescoord hebben in de hitlijsten.  In 2006 werd Bob Sinclar trouwens verkozen tot werelds beste DJ op de World Music Awards in Londen. En nu mogen we deze top DJ dus verwelkomen tijdens het DTM-weekend op Circuit Zolder.
 
Na de laatste race van DTM op zaterdagavond start Sinclar in de Fan Village. Met een DTM-ticket voor zaterdag of voor het weekend krijg je gratis toegang tot de Fan Village voor dit niet-te-missen feestje! Volg Circuit Zolder en DTM zeker op Facebook om van alles op de hoogte te blijven.

CZ Press


   Dit artikel werd gepubliceerd op donderdag 07 maart 2019 om 18:12


Andere publicaties op Racingworld.be...