Wie is wie bij Racingworld.be?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wie vormt nu precies de ruggegraat van deze website? U leert er meer over op deze pagina!

Redactionele medewerkers

Niels Vaeck

Niels Vaeck

Hoewel Niels slechts begin 2011 de Racingworld.be-crew vervoegde, vertoeft hij al vele jaren in het autosportmilieu. Als kleine jongen reeds geboeid door de verhalen van Michel Valliant, beet de autosportmicrobe past echt toen zijn vader een tijdschrift met daarin een special over Le Mans meebracht naar huis. Na zijn studies als industrieel ingenieur te hebben beëindigd, bezocht hij verscheidene wedstrijden in zowel binnen- als buitenland. Het waren de hoogtijdagen van de Group C, maar ondermeer ook het Formule Ford festival op Brands Hatch konden jaarlijks rekenen op zijn bezoek.

Vincent Wouters

Vincent Wouters

Vincent Wouters is een van de laatsten die de Racingworld.be ploeg vervoegden. Deze jongen kerel is reeds van kindsbeen af gepassioneerd bezig met autosport. Niet verwonderlijk aangezien hij in de omgeving van Circuit Zolder opgroeide. Hoewel hij zich ook graag bezighoudt met fotografie, heeft Vincent vooral als redactionele medewerker zijn meerwaarde. Dit jaar zal hij voornamelijk de Formule 1 prestaties van onze landgenoot D'Ambrosio volgen, maar ook de ILMC en het LMS-kampioenschap behoren tot zijn vakgebied.


Fotografen

Marnik Mouchaers

Marnik Mouchaers

Marnik is van in de jaren 70 gepassioneerd bezig met fotografie. Na een lange tijd in de motorcrosswereld en rally te hebben verbleven, werd hij gebeten door de autosportfotografie op circuit. Buiten zijn medewerking aan de website Racingworld.be is hij ook bestuurslid van vzw 24u.be en Racingworld.be. Dit seizoen gaat de aandacht van Marnik vooral naar Belcar en BTCS op nationaal niveau en het FIA GT1 wereldkampioenschap op internationaal niveau.

Martijn Wouters

Martijn Wouters

Martijn is er reeds bij van toen Racingworld.be boven de doopvont werd gehouden. De voorbije jaren doorzwom deze jonge kerel vele watertjes, naargelang de noden van de website. Dit seizoen zal Martijn zich richten op het fotografische luik met voornamelijk een focus op onze nationale kampioenschappen en daarnaast de Blancpain Endurance Series.Correspondenten

Ronald Janssens

Ronald Janssens

Jacques Letihon

Jacques Letihon

Tim De Keukelaere

Tim De KeukelaereEindredactie, marketing & externe communicatie

Patrick Hendrickx

Patrick Hendrickx