Frank Biela vervangt Tom Kristensen bij Audi - Biela niet met Lambo

Hans Reiter kondigde afgelopen week aan dat Audi-pion Frank Biela de troepen van All-Inkl.com Reiter Lamborghini zou versterken. Samen met Stefan Mücke zou Biela de Lamborghini Murciélago R-GT #7 piloteren in Silverstone. Vandaag verscheen op de officiële website van de DTM het nieuwtje dat Biela werd aangeduid als vervanger van de geblesseerde Deen Tom Kristensen. Het ziet er naar uit dat All-Inkl.com Reiter Lamborghini toch naar een last-minute vervanger zal moeten zoeken voor Frank Biela.

Tom Kristensen liep tijdens de seizoensopener van het DTM-kampioenschap een blessure op bij een zwaar ongeval, waarbij ook Alexandre Prémat betrokken was. De Deen trok zich terug in zijn thuisland om te recupereren. Het zag ernaar uit dat hij kon starten in Oschersleben, maar na zorgvuldig overleg met de dokters, de Duitse Motorsportbond en de teamdokter van Audi werd besloten om Kristensen even op non-actief te houden.

"De gezondheid van onze piloot is onze grootste prioriteit", vertelt Audi Motorsportchef Dr. Wolfgang Ullrich. "We willen Tom de kans geven om topfit te geraken, voordat hij opnieuw achter het stuur van zijn A4 DTM kruipt. Het was een zwaar ongeval en het lichaam heeft tijd nodig om dat te verteren."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in FIA GT op woensdag 02 mei 2007 om 19:24


Andere publicaties op Racingworld.be...