Hockenheim: Reacties van enkele rijders na de race

Jamie Green - Salzgitter AMG Mercedes C-Class (1ste plaats): "Ik genoot vandaag meer van deze overwinning dan mijn eerste in Barcelona. Het is iets heel speciaals om voor zo'n menigte en met zo veel van mijn Mercedes-Benz collega's te winnen. Ik ben zeer trots. De auto was perfect en ik maakte geen enkele fout - dit was de sleutel tot mijn succes vandaag."

Timo Scheider - Top Service Audi A4 DTM (2de plaats): "Dat was heel cool - ik wist niet aan welke kant van het podium ik moest gaan staan. Rechts of links? Ik ben niet zo bekend met de situatie op het podium, maar nu ik dit weet wil ik daar in de toekomst meer staan. Mijn auto was sensationeel nadat ik problemen had tijdens de warm-up. Mijn dank gaat naar Audi en Abt! De race was goed. Ik had een goede start en nam de leiding. De kopgroep bereikte de haarspeld, die was heel erg smal. Ik was heel voorzichtig en keek naar Martin (Tomczyk). Ik ging breed, over de kerbs, om plaats te maken voor hem, iets wat Jamie Green duidelijk niet deed. Op een bepaald moment moest ik het gras verlaten om terug op het circuit te komenen ik raakte hem. Martin zei dat het minder mijn fout was dan die van Jamie."

Mattias Ekström - Red Bull Audi A4 DTM (3de plaats): "Mijn race was vanaf het begin heel erg moeilijk. Toen de situatie een beetje rustiger werd was ik in staat om snel te gaan. Maar na 6 , 7 roden begon het overstuur. Het werd erger en erger. Ik vocht en vocht. Dat ik de finish vlag zag voor Bruno (Spengler) was gewoon geweldig."

Bruno Spengler - DaimlerChrysler Bank AMG Mercedes C-Class (4de plaats): "Het is niet zo erg, om twee maal tweede te eindgen in twee jaar; alhoewel, ik ben natuurlijk ontgoocheld dat ik de titel niet kon veroveren. Ons team deed een uitstekende job en de auto reed heel goed, of het nu met oude of met nieuwe banden was. Proficiat aan Mattias Ekström voor zijn titel."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Tom Gielen in DTM op maandag 15 oktober 2007 om 18:07


Andere publicaties op Racingworld.be...