Ralf Schumacher goed op weg naar zitje in de DTM

Ralf Schumacher lijkt goed op weg naar een zitje in de Deutsche Tourwagen Masters. De broer van zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Michael Schumacher kon geen aanspraak maken op een stuurtje in de Formule 1. Daarop nodigde Mercedes de 32-jarige Duitser uit voor een test met de DTM-wagen, wat de jongste Schumacher goed beviel. Afgelopen week testte Ralf opnieuw, ditmaal met een 2007-spec bolide.

Na de testdriedaagse was Ralf opgetogen: "Ik zou hier niet komen rijden als ik er niet van genoot, en wanneer ik geen interesse zou tonen in de DTM. Ik heb genoten van elke testminuut om de wagen beter te leren kennen. Als we tot een samenwerking zouden komen, start ik met een 2007-auto. Ik ben nieuw in de DTM en ik moet nog wennen aan deze stijl van rijden. In een eerste leerjaar is races winnen geen hoofddoel."

Indien Schumacher met een Jahreswagen start, betekent dit dat Paul di Resta en Jami Green achter het stuur van een 2008-wagen mogen kruipen. Di Resta en Green testten afgelopen week al met een nieuwe wagen in Estoril.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in DTM op donderdag 07 februari 2008 om 11:00


Andere publicaties op Racingworld.be...