Zolder: Reacties na de race (deel 2)

Danny De Laet - JD by KS: "In negen van de elf wedstrijden hebben we punten gescoord en dat bewijst dat, de rijders, het team en de wagen de zaken goed voor elkaar hadden. Ik word, samen met Arjan, vijfde in het meest hoogstaande kampioenschap van ons land en dat doet me plezier. Als je nagaat wie er allemaal achter me eindigt, dan weet ik dat ik gedaan heb wat ik moest doen. Alleen is het jammer dat we op de tabellen viermaal vijf punten scoren, synoniem voor een viermaal een vierde plek. Ik had graag eenmaal op het podium geëindigd, maar in een veld waar je moet opboksen tegen teams die enkel met professionele rijders uitpakken, is dat geen makkelijke opdracht. Wij hebben regelmatig en verstandig gereden en noteren op één deelnemer na, het meeste puntenscores van alle teams. Niet alleen is dat onze verdienste, ook KS Motorsport heeft zijn werk naar behoren uitgevoerd."

Nico Verdonck - Speedlover: "De concurrentie in onze groep was niet zo groot en onder normale condities hadden wij het moeilijk gehad om te winnen, maar dit doet toch deugd! Bovendien was dit weekend een ideale voorbereiding op de 10u van Zolder die op zaterdag 14 november verreden worden. Ik hoop jullie daar allemaal te zien!"

Joost Vollebergh - JS by KS: "Ach, ik amuseer me wel in de wagen, maar voor mij hoeft het op deze manier niet meer. Ik zou graag terug racen in een omgeving waar je als amateurrijder ook een kans maakt op een zege en had gehoopt op een koerswijziging voor volgend seizoen. Maar ook de nieuwe promotoren hebben het blijkbaar niet begrepen en hun project voor volgend seizoen zegt me niets. Bovendien zal het alles samen nog duurder worden. Ik denk dat ik er maar eens jaartje mee ga stoppen en kijken of mensen die autosport voor hun plezier willen beoefenen op termijn wel nog ergens aan de bak kunnen komen. Als er iemand interesse vertoont voor de wagen, mag hij me altijd een seintje geven..."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in Belgian GT op woensdag 28 oktober 2009 om 11:06


Andere publicaties op Racingworld.be...