24 Hours of Zolder: Programma Menzo 24 Hours of Zolder

Kermis te Circuit ZolderAls we het huidige deelnemersveld bekijken dan moeten we vast stellen dat we een absoluut diepterecord hebben bereikt. Nadat we vorig jaar nog 28 ingeschreven wagens hadden moeten we voor deze editie van de MENZO 24 Hours of Zolder tevreden zijn met slechts 20 wagens. Gelukkig staan er naast het circuit nog een heleboel zaken geprogrameerd die van deze editie alweer een 'feest' moeten maken. We geven even een overzichtje...

Vanaf zaterdag avond 21.00 kan je in de partyzone terecht voor twee party's. Eenerzijds is er de "was het nu 80, 90 of 2000" party, een concept van Studio Brussel. Anderzijds is er de "2010-party" met hedendaagse dansmuziek gebracht door een aantal top DJ's zoals Pat Krimson, Atmoz en 2 Fabiola om even de bekendste namen te noemen.

Uiteraard vind je in de paddock een aantal attracties terug. Er is de ROCKET die je lucht in katapulteert, waarbij je het circuit eens vanop 50 meter hoogte kan bekijken, en de Benji-Run. Ook zullen daarnaast er een aantal kermisattracties zijn. Er is een klim en klauterparadijs (100m²) voor de allerkleinsten en tenslotte staat er nog een rodeostier in de partyzone.

GSM Werpen bij JIM MobileBij JIM Mobile kunnen de liefhebbers van GSM werpen terrecht en op de VT4 bus kan je jezelf laten fotograferen met de bevallige hostessen of een setje oordopjes halen. Clint.be zal op zijn beurt een gooi doen naar het wereldrecord pitspoezen. In de stand van Michelin kan je zelf even een rondje Zolder proberen in de racesimulator.

Aan de kassa kost een kaartje € 25,00 voor zaterdag, en €15,00 voor zondag

Foto's: Martijn Wouters


   



Frank Van Waeyenberghe

Van onze redacteur

Frank Van Waeyenberghe

Dit artikel werd gepubliceerd in Nationaal
op donderdag 19 augustus 2010 om 11:49


Andere publicaties op Racingworld.be...