Circuit Zolder, donderdag 10 maart 2011 - Internationale testdag

Van Amersfoort Racing - Hannes van AsseldonkWanneer punctueel om negen uur vanochtend de lichten van de pitstraat op groen werden gezet, was het nog behoorlijk guur en grijs. Het duurde dan ook nog even vooraleer de eerste formule 3 van "Van Amersfoort racing" het nog natte circuit kwam verkennen. Na een voorzichtige ronde van Richie Stanaway, kwamen Hannes van Asseldonk en Jeroen Mul het trio compleet maken. Door het exclusief karakter, waren dit dan ook de ingrediënten van de voormiddag.

Diegene die vorige week nog dachten "erger dan vandaag kan het niet" kwamen na de "noen" alweer bedrogen uit. Alle hoop en blikken gingen dan maar naar de vrachtwagens en boxen van het Sumopower team en de twee Nissan's GTR GT1 bolides.

Allerlei:
David Brabham-Jamie Campbell Water-Enrique Bernoldi-Ricardo Zonta-Lucas Luhr-Richard Westbrook-Peter Dumbreck-Michel Krumm (Nissan GTR GT1); Pierrot Decroos-Philip Sumo Power GT - Nissan GT-RVlieghe (#31-Norma Honda 2.0); Philip Daniëls-Marcus Hahne (#28-Norma Honda 2.0); Jerry de Weerdt-Van Sprundel (Viper RT 10); Packmans-De Saeger (#94-Renault Clio); Jimmy Adriaenssens-Kris Van Kelst-Gunther De Maeyer-Wim De Graaf ( 2 x Spork Racing Seat Leon); Geert Boels (#14-Studebaker Gran Turismo); Karis S (#123-Fiat); Delhaye-Bert Longin-Jean-François Hemroulle-Ingrid Berghmans en andere (VW Fun Cup); de Hoppa Racing Renault Clio; één Audi A3 Silhouet en één BMW Z4.

Formule Ford:
#4-John Svensson - #7-Jack Swinkels - #17-Steijn Schothorst - #31-Poncin.


Audi A3 Silhouet"Crash boom bang"
Om iets na 15 uur ging de Audi A3 Silhouet van de baan tengevolge van een breuk aan het rechter achterwiel. De schade aan de wagen was miniem maar het leverde wel een prachtig plaatje op toen de wagen terug naar de paddock werd gebracht!


Iemand of iets vergeten? Sorry.
Bij leven en welzijn, tot 17 maart 2011

Foto's: Ronald Janssens


   



Ronald Janssens

Van onze redacteur

Ronald Janssens

Dit artikel werd gepubliceerd in Nationaal
op vrijdag 11 maart 2011 om 07:48


Andere publicaties op Racingworld.be...