24U.be neemt deel aan Eneco 24 Hours Cycling @ Zolder

24u.be werkt als redactionele groep in samenwerking met Circuit Zolder en de promotor van de 24 Hours al enkele jaren samen om live de verslaggeving te verzorgen van de 24 Hours of Zolder. De overige 364 dagen in het jaar volgt u de raceverslaggevingen van alle andere wedstrijden op Racingworld.be.
VZW 24u.be is dus synoniem met autosport, journalistiek en Zolder. Langs het circuit of in de perszaal zie je ons bij zowat elke race. Op het circuit zelf kom je de medewerkers van VZW 24u.be nooit tegen.

Daarin willen we (eenmalig wellicht) verandering brengen!

Maar omdat het niet altijd autosport moet zijn en we ook geen (would-be) piloten zijn, hebben we een alternatief in petto.

Binnen de redactie ontstond tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van de vzw het idee om deel te nemen aan de Eneco 24 hours Cycling @ Zolder.

Al vlug bleek dat we ons enthousiasme wat moesten temperen, 24u rijden is prima maar om daarbij ook het sportieve aan het aangename te koppelen zochten we toch een team van 8 mensen en daarin bleek onze ploeg medewerkers nét iets te klein.

Dankzij goede relaties met een bevriende triatlonclub uit Brasschaat “Brasschaat Triatlon Club -BrTC” zijn we er dus in geslaagd een deelname te verzekeren. Tesamen zijn we ingeschreven onder naam 24.be - BrTC.

Onze missie is eenvoudig; zondag om 15H gezond en wel over te meet te komen om zo eens te kunnen ervaren wat een 24 uurs race inhoud§.

Kom ook gerust langs op de Eneco 24Hours en geniet mee van de 24 uren. De promotor zorgt voor de nodige animatie en randevenementen.

Toegang is gratis!


   



Marnik Mouchaers

Van onze redacteur

Marnik Mouchaers

Dit artikel werd gepubliceerd in Nationaal
op donderdag 23 juni 2011 om 20:52


Andere publicaties op Racingworld.be...