Lancering BMW Clubsport Trophy

De BMW Clubsport Trophy is een feit. In navolging van vele succesvolle BMW monomerkenkampioenschappen in het buitenland (BMW 325i cup in Duitsland en Oostenrijk, BMW Aprisco Cup in Nederland, BMW Race Drivers Club in de UK...), hebben we nu ook een belgische trophy met identieke BMW's: "probably the best touring cars in the world".
Het idee speelde al langer om een trophy te organiseren voor de snelle en betrouwbare beierse achterwielaandrijvers.  Alleen ontbrak het aan een platform binnen dewelke dit mogelijk is.  Met de komst van o.a. Belgian Gentleman Drivers Club en de openheid en vraag naar Clubsport op onze circuits, biedt dit de mogelijkheid om een heuse BMW Clubsport Trophy toe te laten.

De ingrediënten voor de BMW Clubsport Trophy zijn in de eerste plaats deze zoals we ze kennen van o.a. de BGDC: racen op verschillende circuits, op een bereikbare manier waarbij fun centraal staat. Voor de BMW Clubsport Trophy voegen we eraan toe: "identieke wagens". Inderdaad de BMW Clubsport Trophy zorgt ervoor dat je met gelijke wapens strijdt en als piloot het verschil kan maken, net zoals het hoort bij echte cupraces.

Clubsport kit
De BMW Clubsport Trophy kit werd met zorg uitgekozen om van een BMW 325i een BMW Clubsport Trophy wagen te maken.  Alle onderdelen zijn van gerenommeerde constucteurs en werden uitvoerig getest. Deze kit bevat alle componenten die nodig zijn om het circuit op te kunnen gaan in de Trophy, inclusief de velgen en de banden.  U heeft geen bijkomende toebehoren nodig.

BMW Clubsport Trophy press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op woensdag 02 november 2011 om 14:00


Andere publicaties op Racingworld.be...