BE Trophy: 3000 Km van Spa-Francorchamps: Parade in Stavelot

Parade in StavelotParade in Stavelot
Wij kennen ondertussen de parade in het centrum van Le Mans vooraleer de 24 Uren er van start gaan en in Spa hebben we sinds enige tijd de wandeling van "onze" 24 Uren. Voortaan mogen we de parade van Stavelot aan het (korte) lijstje toevoegen! Donderdagavond waren deelnemers, officiëlen en vooral de toeschouwers het roerend eens over het succes van de troepenschouwing van de BE Trophy in de buurt van de straatjes van de abdij van het Ardeense stadje. Een bonte stoet waar andere deelnemers van andere races zich maar al te graag bij aansloten. Volgens bepaalde zeer goed ingelichte bronnen keerden meerdere teambazen en rijders pas laattijdig terug van Stavelot, na het concert van Bouldou…
KORT
 
82 Be Cox : tenzij er in laatste instantie iets verkeerd zou gaan, verschijnen er 82 auto’s – Cox en Twin – aan de start van de 3000 KM.
 
Happy birthday : Victor Colson, de baas van het… Colson Racing, viert vandaag zijn 60ste verjaardag. Onnodig te vermelden welk geschenk zijn teammaats hem willen schenken, zij het met twee dagen vertraging…
 
Laatste minuut : Frédéric Vervisch neemt de start in  de Be Cox n°260 in het gezelschap van François Bouillon, Marc-Olivier Van Oppens en Bart Ooms, die Stefaan Tavernier vervangt. René Brugmans vervoegt Frédéric Bouvy, Christian Kelders, Nicolas Jussy en Michaël Albert in de Be Cox n°178. Tenslotte verschijnt de snelle Italiaan Luca Rangoni  aan de zijde van Luca Magnoni en Andrea Portatadino, de winnaars van de eerste wedstrijd van de Be Trophy 2012 op Spa-Francorchamps, enkele weken geleden.  
 
Onzichtbare Junioren in het klassement : de Be Cox n°63 van Kronos Racing is voor de 3000 KM in de handen van jongelingen Edouard en Guillaume Mondron, Ghislain de Mévius en Matthieu de Robiano. Zoals in alle andere wedstrijden, scoort deze auto geen punten in het eindklassement.

Kronos Events press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op vrijdag 06 juli 2012 om 16:24


Andere publicaties op Racingworld.be...