Circuit Zolder: DTM randprogramma ligt vast

DTM komt volgend jaar terug naar Circuit Zolder, dat is al een tijd geweten. Organisator ITR GmbH maakte vandaag het randprogramma van iedere manche van het DTM en dus ook van de manche in ons land. Naast de W Series, het kampioenschap dat zich enkel richt tot vrouwelijke piloten en de Formule 3, die bij elke DTM manche van de partij zijn komen in Zolder ook de Porsche Carrera Cup Benelux en het Belcar Endurance Championship in actie.

Andere series die het DTM vervoegen zijn de Porsche Carrera Cup Duitsland, de Porsche Carrera Cup France, de Lotus Cup Europe, de BOSS GP series, de Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup en ‘Tourenwagen Classics’. De Porsche Carrera Cup Benelux vervoegt ook nog het DTM programma bij de manches op de omloop van Assen en op de Nürburgring.

Zolder krijgt de tweede manche van de W Series, het formule 3 kampioenschap dat zich enkel richt tot vrouwelijke piloten. Volgens de FIA is het kampioenschap nu al een succes en kregen ze al meer dan 100 aanvragen voor inschrijving in de serie.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in DTM op donderdag 15 november 2018 om 17:08


Andere publicaties op Racingworld.be...