Italiaans trio bij Graham Nash Motorsport

Voor de FIA GT race te Dubai, doet Graham Nash Motorsport een beroep op de Italiaanse rijders Paolo Ruberti, Gabriele Lancieri en Rocky Agusta. De twee eerstgenoemden zijn vertrouwde gezichten bij GNM.

Agusta daarentegen zagen we al geruime tijd niet meer aan het werk op het hoogste GT niveau, nadat hij in 1997 nog aan de slag was met een Callaway Corvette. "Ik ben verheugd er op dit niveau terug bij te kunnen zijn, des te meer dat ik de kans krijg om met een zeer potentiële wagen te rijden, die ik deel met twee zeer ervaren rijders", aldus Rocky Agusta.

Ook vaste GNM rijder Paolo Ruberti kijkt vol verwachting uit naar de race in Dubai. "Wij zijn maar een klein team, en moeten strijden tegen team die over veel hogere budgetten beschikken dan ons. Maar we hebben al meermaals bewezen dat ze toch met ons rekening moeten houden. Vol spanning reis ik af naar Dubai, waar het voor alle piloten een "warme" wedstrijd zal worden. Letterlijk dan... In de wagen waarvan de motor vooraan geplaatst is (zoals de Maranello's en de Vipers), zal het nog warmer zijn dan in onze Saleen; misschien kan dat voor ons een pluspunt zijn..."


   Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in FIA GT op vrijdag 01 oktober 2004 om 12:39


Andere publicaties op Racingworld.be...