In de kijker: Jeroen Liebens, drijvende kracht achter het G-Force Team

Jeroen LiebensAls men het in de media heeft over nationale of internationale wedstrijden, gaat alle aandacht steeds uit naar de rijders, teameigenaars en teammanagers. Veelal wordt hierbij niet gedacht aan het feit dat een deelname van een wagen ook afhangt van o.a. beschikbare budgetten, maar vooral van de inzet van het ‘team’. De rijders en teameigenaars waarderen natuurlijk het werk dat wordt verricht, maar media-aandacht wordt er nauwelijks aan geschonken.

Jeroen LiebensIn het kader van de LMES-deelname van de Belgische G-Force Courage C-65 gingen we er achter de schermen kijken, en constateerden dat ook dit team een collectief sterk geheel is. Met één man die er bovenuit steekt, namelijk de 21-jarige Jeroen Liebens. In dit hele project mogen we Jeroen gerust als de drijvende kracht beschouwen. "De tijd dewelke deze kerel al aan de oranje-wit-zwarte bolide heeft besteed is niet meer bij te houden", vertelt teameigenaar Frank Hahn. "

"Jeroen ‘draagt’ werkelijk het hele team. Hij is verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten, en dat heeft hem de laatste weken heel wat nachtjes zonder slaap gekost. Jeroen begon drie jaar geleden bij G-Force, als leerjongen. Hij leert zeer snel en ondertussen behaalde hij zijn A1 diploma automechanica en ontpopte hij zich tot een ‘supermecano’. Bovendien is Jeroen een keiharde werker en ben ik zelf zeer blij dat ik hem via onze partner Racingworld.be deze pluim kan geven", besluit Hahn. Lovende woorden dus van de teameigenaar, die natuurlijk ook de inspanningen van de andere teamleden benadrukt.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Dries de Smet in LMS op zondag 17 april 2005 om 11:54


Andere publicaties op Racingworld.be...