Eerste glimp van de nieuwe bolide van S-Racing

Seat Leon van S-Racing10 dagen geleden besloten Ward Sluys en Ivan Hopchet om de eerste BTCS wedstrijd nog met de 'oude' Leon te rijden. Seat Sport zou het niet voor elkaar krijgen om de 'MK2' op tijd klaar te krijgen. Maar wonderen zijn nog niet uit deze wereld. Na het debuut in Hockenheim wilde Seat Sport absoluut de nieuwe Leon zien rijden in een endurance-race in Spa-Francorchamps. Ze zijn er met glans in geslaagd, want zondag 8u30, stond de splinternieuwe wagen in de ateliers van WS Lettering in Erpe-Mere.

Speciale dank aan team-manager Joris Sluys, die in laatste instantie met onze technieker de wagen is gaan oppikken in Barcelona. Beide heren hebben honderden kilometers gereden om toch de bolide tijdig in België te krijgen. Bij WS Lettering werd hemel en aarde verzet om de wagen in de nieuwe kleuren te zetten...

Seat Leon van S-RacingVoor Sluys en Hopchet wordt dit een nieuwe uitdaging, want trainen zat er nog niet in. "We hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van de Spaanse constructeur", vertellen de beide piloten. "Aan ons om dit week-end de eerste ervaring op te doen. Ons doel is uitrijden en eventueel reeds de eerste punten sprokkelen. Maar even belangrijk bij deze eerste wedstrijd is de 'mediathieke aandacht' die we met deze nieuwe rasechte sportwagen niet willen missen. Ook voor onze sponsors is deze race een niet te missen afspraak."

MK/S-Racing press


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in BTCS op dinsdag 11 april 2006 om 11:12


Andere publicaties op Racingworld.be...