Norisring: Reacties na de race

Bruno Spengler (winnaar, DaimlerChrysler Bank AMG Mercedes): "Dit is mijn allereerste DTM-zege, ongelooflijk. En dan ook nog hier, op de Norisring. Ik ben overenthousiast. Mijn laatste overwinning dateert al van 2002 in de Formule Renault. Hier winnen is gewoonweg een droom. De sfeer op de Norisring is gewoonweg ongelooflijk, deze overwinning betekent zoveel voor mij."

Bernd Schneider (2de plaats, Vodafone AMG Mercedes): "De race van vandaag was niet gemakkelijk. Ik ben nu meer op mijn gemak nu ik mijn voorsprong in het kampioenschap heb kunnen uitbouwen, maar ik zou nog meer gerustgesteld zijn als ik hier had gewonnen. Maar vandaag was Bruno gewoonweg te sterk. Zijn eerste DTM-zege is dan ook oververdiend."

Mika Häkkinen (3de plaats, AMG Mercedes): "We hebben een grote show opgevoerd voor de talrijke toeschouwers. Het resultaat van Mercedes-Benz is fantastisch. Vandaag hebben we laten zien tot wat het team in staat is, ook al hadden we harde maar eerlijke duels onder elkaar."

Tom Kristensen (5de plaats, Audi Sport Team Abt): "We hadden vandaag niet de beste positie om van te starten, maar ik moet zeggen dat we de schade enigsinds hebben kunnen beperken. Ik was betrokken bij een aanrijding waarna ik problemen kende met mijn remmen. De Norisring is geen typisch circuit. Nu zullen we ons opnieuw goed gaan voorbereiden voor de race op de Nurburgring, een circuit dat ons beter zou moeten liggen."

Susie Stoddart (AutoScout24 AMG-Mercedes) werd na haar ongeval overgebracht naar het ziekenhuis. Bij het onderzoek werden kneuzingen aan haar ribben en aan haar ellebogen vastgesteld. Voor de rest is ze in orde.


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Tom Gielen in DTM op maandag 24 juli 2006 om 14:32


Andere publicaties op Racingworld.be...