Le Mans: Reacties van de rijders voor de race

Bernd Schneider (Vodafone AMG-Mercedes C-Class): "Mijn voorsprong van 18 punten is goed, alhoewel er nog niets beslist is. Ik moet nog drie punten scoren. Mijn team en ik blijven gefocused en we zullen weer alles geven in Le Mans."

Tom Kristensen (Audi Sport Team Abt Sportsline): "Ik ken het Bugatti Circuit van een race met de Audi R8, maar het is het unieke Le Mans-gevoel waar ik meer mee vertrouwd ben. De stad en de hele regio steunen de 24 Uren van Le Mans, grootste race op deze aardbol. Naar Le Mans komen in het kader van de DTM, is iets heel speciaals. Ik ben er van overtuigd dat het een fantastisch weekend zal worden."

Bruno Spengler (DaimlerChrysler Bank AMG-Mercedes C-Class): "Ik hou van het circuit in Le Mans. In 2003, behaalde ik hier een derde plaats in de Formule 3 Euro Series, maar met de DTM auto zal het mijn eerste keer zijn op dit circuit. Als ik mij voorin kan kwalificeren, dan heb ik een kans op de overwinning - en dan zal ik ook van die gelegenheid gebruik maken om de overwinning binnen te halen."

Vanina Ickx (Futurecom TME): "Ik ben heel blij om hier in Frankrijk met de DTM te racen. Het heeft een tijdje geduurd alvorens deze raceserie bekendheid kreeg hier in Frankrijk. Er zijn heel wat racefans in Frankrijk en Le Mans. Ik ben er van overtuigd dat zij van deze show zullen genieten"


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Tom Gielen in DTM op donderdag 12 oktober 2006 om 20:30


Andere publicaties op Racingworld.be...