Hockenheim: Reacties van enkele rijders voor de race

Mattias Ekström (Audi Sport Team Abt Sportsline): "Ik kijk uit naar de laatste race van het seizoen. 2006 was niet echt mijn jaar. Nochtans, zal ik mijn uiterste best doen om dit jaar met een goed resultaat af te sluiten"

Tom Kristensen (Audi Sport Team Abt Sportsline): "Na het verlies van de tweede plaats in het kampioenschap aan Bruno Spengler in Le Mans, wil ik die tweede plaats terug pakken tijdens de finale in Hockenheim. Mijn A4 was uitstekend in April toen ik tweede eindigde en de auto is sindsdien serieus verbeterd. Het zal zeker een zwaar gevecht worden met Mercedes op hun thuiscircuit. Wat de fans natuurlijk willen zien. Ze zullen in grote getallen aanwezig zijn."

Vanina Ickx (Futurecom TME): "Hockenheim is de finale race van een heel speciaal seizoen voor mij. Ook al was het niet zo succesvol als ik wou dat het was vanuit mijn persoonlijk standpunt, toch wil ik er alles aandoen om een goed resultaat neer te zetten."

Bruno Spengler (DaimlerChrysler Bank AMG-Mercedes): "Ik hou van de Hockenheimring. Ik wil vechten voor mijn tweede plaats in het kampioenschap en mijn dire punten voorsprong op Tom Kristensen behouden tot aan de finish."

Bernd Schneider (Vodafone AMG-Mercedes): "Mijn laatste zege in Hockenheim was mijn 13de hier; nochtans, dit cijfer is duidelijk mijn geluksnummer omdat deze zege de grondlegger was van mijn vijfde kampioenschapstitel. De atmosfeer tijdens de seizoensafsluiter is altijd iets speciaal en het zou geweldig zijn om deze race voor de derde keer op rij te winnen."

Susie Stoddart (AutoScout24 AMG-Mercedes): "Eindelijk racen we nog eens op een circuit dat ik al ken. In Hockenheim, begon ik mijn DTM carrière met een 10de plaats. Twee plaatsen hoger eindigen tijdens de finale en zo de eerste punten scoren met een 2004 auto - dat zou geweldig zijn."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Tom Gielen in DTM op vrijdag 27 oktober 2006 om 19:12


Andere publicaties op Racingworld.be...