Stemmen uit de pitlane na de eerste kwalificatie

Anthony Kumpen - PK Carsport: "Het ziet ernaar uit dat we het probleem met de geluidsnorm opgelost hebben. Gemakkelijk wordt het echter niet. Met een beperkt aantal kilometers gaan we de wedstrijd in... dus het wordt nog afwachten."

Georg Severich - Teambaas GS Motorsport: "Gelukkig is Kenneth ongedeerd gebleven, maar dat kunnen we van de auto niet zeggen. Onze jongens zijn hard aan het sleutelen en hopelijk valt de schade mee."

Ruben Maes - GPR: "Gewoon té snel gegaan... That's racing. Ik ging door het grind en kwam tot stilstand in de bandenmuur. De zandbak heeft ons echter goed afgeremd en de Porsche heeft geen schade opgelopen."

Stephanie Boden - Daikin Racing Team: "We hebben zoveel veranderd aan de auto de afgelopen weken! Dat heeft super uitgepakt! Het was wel een risico, maar het heeft zich uitbetaald. Tijdens de First Race kregen we af te rekenen met een aantal kinderziektes, maar daar moeten we ons hier geen kopzorgen meer over maken. Het team heeft hard gewerkt, en dat hebben we kunnen omzetten in een goede chrono. De top vijf, dat is waar we willen zijn."

Michael de Keersmaeker - G&A Racing: "We zaten 7 decibel boven de norm, dus we mochten niet starten in de kwalificatie. Gelukkig hadden we twee dempers op stock liggen. De pitcrew heeft die inmiddels geïnstalleerd, dus ik heb er alle vertrouwen in dat we er straks zullen staan in de tweede kwalificatie."


   



Dit artikel werd gepubliceerd door Mark Kessen in Belgian GT op zaterdag 21 april 2007 om 17:18


Andere publicaties op Racingworld.be...