Belgian Champ Car Grand Prix 2007: live op RTBF!

De persconferentie van vandaag dinsdag, in het gezelschap van Eric Bachelart (Conquest Racing) en Jan Heylen, had ook tot doel een eerste TV-overeenkomst met het oog op de TV-coverage van de Belgian Grand Prix Champ Car 2007 te officialiseren.

Meindert Van Buuren: "Wij zijn inderdaad tot een akkoord met de RTBF, de Franstalige publiek omroep gekomen. Dit akkoord houdt ondermeer een live-uitzending van de race op zondag 26 augustus in, maar ook regelmatige nieuwsitems in Warm Up, het programma dat voor de start van iedere Formule 1-wedstrijd wordt uitgezonden. Afgelopen zondag, voor de race in Canada, was de persconferentie van Brussel aan de orde, later volgt een terugblik op het bezoek van Eric Bachelart en Jan Heylen aan Zolder.

Bovendien kunnen alle televisiekanalen die dat zouden willen, gebruik maken van een beeldsamenvatting van 26 minuten van iedere race – vanaf elke maandag volgend op iedere race -, met daar bovenop nog extra nieuwsitems. Zo begon Speed Action (AB3/AB4/AB Moteurs) gisteren al met een samenvatting van de manche in Portland en zal Moteurs (RTL TVI & Club RTL) vanaf donderdag hetzelfde doen.

BCCGP press


   Dit artikel werd gepubliceerd op dinsdag 12 juni 2007 om 17:22


Andere publicaties op Racingworld.be...