Aftellen naar het 88ste Auto en Motorsalon in Brussel

Volgende week woensdag zal in Brussel de 88ste "European Motor Show Brussels" plaatsvinden; het grote Auto- en Motorsalon van Brussel zeg maar. De organisatie laat weten, ondanks de malaise in de autosector waarbij de meeste autosalons een moeilijke periode doormaken, het salon van Brussel opnieuw een prachteditie belooft te worden.

Zowat alle auto- en motormerken die op de Belgische markt aanwezig zijn, zullen present tekenen en hun nieuwste producten uitstallen. Het wordt, anders gezegd, opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke liefhebber en gebruiker van bromfietsen, scooters, motoren en auto's.

Het salon is open voor het grote publiek vanaf 14 januari om 10 dagen later, op 24 januari, zijn deuren te sluiten. Volwassenen betalen €10 inkom, kinderen 6 - 12 jaar €6,25 en de allerkleinsten (< 6 jaar) mogen gratis binnen. De nocturne is dit jaar overigens op maandag 18 en vrijdag 22 januari 2010.

Racingworld.be zal vanaf de persdag op regelmatige basis de nieuwigheden in beeld brengen. Meer informatie kan u steeds raadplegen op www.salonauto.be.


   



Marnik Mouchaers

Van onze redacteur

Marnik Mouchaers

Dit artikel werd gepubliceerd in Nationaal
op woensdag 06 januari 2010 om 19:56


Andere publicaties op Racingworld.be...