DVB Racing komend weekend actief op twee fronten

Na de uitstekende seizoensstart tijdens de Gordon Finest Race, waar DVB RACING reeds tijdens de eerste race van de BTCS het podium mocht beklimmen, hoopt het team uit Keerbergen deze positieve lijn door te trekken. Komend weekend wordt een belangrijke mijlpaal voor DVB RACING. Enerzijds worden in het Franse Dijon de derde en vierde manche verreden van de BTCS. Daarin zullen Nick Mertens en Christophe Legrand trachten om met de Renault Clio opnieuw een gooi te doen richting podium in de Klasse T2.

Anderzijds wordt DVB RACING ook verwacht in Silverstone voor het eerste weekend van de European GT4 Cup. Daar zal de nagelnieuwe BMW M3 V8 worden ingezet met niemand minder dan Menno Kuus in het kuipje. Deze Belgische Nederlander is een sprinter van het zuiverste ras en zal trachten om zo hoog mogelijk te eindigen.

"Eerst even de concurrentie aftasten voor we uitspraken doen inzake onze ambities in GT4. Het gaat hier wel over het Europees kampioenschap en er zullen ongetwijfeld enkele toppers aan de start verschijnen. Met Menno Kuus hebben we in ieder geval een supersnelle piloot in huis. Maar het is uiteraard nog afwachten hoe competitief de BMW M3 zal zijn binnen dit kleurrijke veld", klinkt het voorzichtig in Keerbergen.

DVB Racing press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op dinsdag 27 april 2010 om 13:20


Andere publicaties op Racingworld.be...