Bruno Vermeeren maakt kennis met Grand AM kampioenschap

Hoewel het seizoen 2010 nog maar net van start is gegaan wordt er binnen het BRV Promoteam Racing reeds hard gewerkt naar 2011 toe. Bruno Vermeeren: "Ik ben terug uit Miami, Amerika, waar ik goede contacten heb kunnen leggen voor de toekomst. Mijn droom is om aan te treden op internationaal vlak en dit verder te combineren met een nationaal programma. Dankzij Wim Meulders krijg ik dit seizoen de kans om ervaring op te doen met de Porsche Bi-Turbo. Zijn jarenlange race ervaring op zulke wagens is van onschatbare waarde voor me."

"Tijdens mijn reis in Miami ontdekte ik de Homestead Miami Speedway en kreeg ik ook de kans een Porsche 997 te testen. Dankzij de prijzenpot in Amerika zien we meer mogelijkheden om het budget sneller rond te krijgen. We richten ons momenteel op het Grand AM kampioenschap waar de Daytona 24 Hours op het programma staan. Samen met mijn management houden we contact met verschillende teams en hoop ik tegen oktober meer duidelijkheid te hebben. Deze zomer trek ik nogmaals richting Miami voor een testsessie. De wagenkeuze ligt momenteel nog volledig open."

Overigens zal Bruno Vermeeren dit weekend aantreden in het Franse Dijon voor de tweede manche van het BTCS kampioenschap. Hij zal er een Renault Clio delen met Luc Gabriël.

BRV Promoteam press


   



Dit artikel werd gepubliceerd op donderdag 29 april 2010 om 14:21


Andere publicaties op Racingworld.be...